Over mij


Waar computers voor veel mensen een stuk gereedschap is, is dit voor mij niet het geval. Opgegroeid met floppy discs en diskettes is de computer een essentieel onderdeel van mezelf om mijn creativiteit te uiten. Grafisch ontwerp, muziek en bewegend beeld. De computer als equalizer.

Ik ben Eric Gaston, de persoon achter Katjoeng. Katjoeng betekent kwajongen in het Indonesisch. Dat was ik vroeger. En eigenlijk ben ik dat nog steeds; ik kijk met verwondering naar de wereld en naar opdrachten en mijn creativiteit zet ik in om tot bijzondere resultaten te komen.

Al vele jaren werk ik als frontend developer, backend ontwikkelaar en videoproducent. Dit heb ik zowel als zelfstandige als in loondienst gedaan. Ik heb veel websites ontworpen en werkte daarbij samen met andere professionals, zoals grafici, tekstschrijvers en programmeurs.

Sinds 2006 werk ik als cameraman voor RTV Apeldoorn en produceer ik korte films voor commerciële doeleinden. Ik vind het erg leuk films te maken en video wordt online steeds belangrijker.

Als hobby verzamel ik vintage huisraad; ik koop lampen, tafeltjes en wandrekken op rommelmarkten en marktplaats en repareer ze. Vaak voor mezelf maar ook om te verkopen.

Ik woon in Apeldoorn en ga graag naar de popconcerten in de Gigant.